Ga naar de inhoud

alignmentLAB

Alignment betekent uitlijning. Uitlijning ken je misschien in verband met de wielen van je wagen: staan ze uitgelijnd, dan gaan ze langer mee.
Iets wat ook geldt voor je eigen lichaam!
Heel ‘normale’ dingen die je vaak en langdurig doet zijn een uitdaging voor jouw lijf: schoenen dragen, zitten, op een scherm kijken, chronische stress hebben. En niet te vergeten: de lange periodes van inactiviteit, ook al sport je best vaak.
Wist je dat jouw lichaam zich instelt op wat je het meeste ervan vraagt? Vervang de normale dingen in je leven met iets anders en nieuws, dan ga je als vanzelf meer, beter en meer van jezelf te bewegen. En daarmee behaal je gezondheidswinst!

Met een uitgelijnd lichaam heb je minder kans op pijn en blessures.
Op alignmentLAB leer je niet alleen de totale lichaamsuitlijning voor de oefeningen tijdens de training, maar ook om toe te passen in je dagelijks leven. Dat is waar je de grootste gezondheidswinst behaalt.
-Zitten is misschien wel het nieuwe roken, maar hoe kun je beter en actiever zitten als zitten een groot deel van je werkdag noodzakelijk is
-Een steeds maar terugkerende blessure kan te maken hebben met de eenzijdigheid van bewegingen die je doet voor je sport én in je dagelijkse gewoontes
-Is je rug geblokkeerd door overmatige spanning in je (Ilio)psoasspieren? Ontspanningsoefeningen en uitlijning herstellen de nodige souplesse en kracht.

Sta je open voor een verrassende -maar op laatste wetenschap gebaseerde- kijk op bewegen en houding?
Ben je benieuwd hoe jij ZELF meer invloed kunt krijgen op je gezondheid en welzijn? Wil je meer controle over het functioneren van je bekkenbodem, nek- en schouders, rug, voeten, heupen en knieën?
Hoe fijn zou het zijn als jij in jouw dagelijks leven -inclusief sport, hobby en werk- met meer souplesse en kracht kunt bewegen!

Kom bewegen op alignmentLAB met mij, Mina van Brunschot en ervaar hoe een mix van oefeningen uit Pilates, Nutritious Movement, Malse Psoas, Anatomy in Motion, Smovey en Natural Movement jou oergezond laten bewegen en functioneren.

AANBOD:
-groepsles
-individuele begeleiding
-retreats: minder meubels - meer bewegen

EXTERN AANBOD OP ALIGNMENTLAB miv aug/sep 2021
Qigong
Hypnobirthing

bedrijfsfitness boutique fitness groepsfitness outdoor training personal training pilates
Laden

Openingsuren nu gesloten

ma 08:00 - 13:00 | 15:00 - 21:30
di 08:00 - 13:00 | 15:00 - 21:30
wo 08:00 - 13:00 | 15:00 - 21:30
do 16:00 - 20:00
vr 08:00 - 13:00
za Gesloten
zo 09:00 - 16:00
Laden

Zoek fitness in mijn buurt

Maak de zoekopdracht specifieker met de filter.